Pomlad d.o.o.
Gerečja vas 36 b
Hajdina
2288
Slovenija
pomlad.doo@siol.net

Strešna izolacija

Udobno bivanje pod streho

 

Toplotno izolacijo pri strehi delimo na izolacijo nad, med in pod škarniki. Njene naloge so preprečevanje pregrevanja podstrehe poleti, izguba toplote pozimi in zvočna izolativnost. Za izolacijo lahko uporabimo kameno volno, stekleno volno, celulozne kosmiče, lesna vlakna, slamo, pluto, lan, kokosova vlakna, konopljo in bombaž.

 

 

Ponujamo vam:

 

  • Stekleno volno
  • Kameno volno
  • Stiropor
  • Lesno izolacijo

Priporočamo

STEKLENA VOLNA KNAUF INSULATION UNIFIT 035

Filc za poševne strehe Knauf Insulation Unifit 035 je izdelek iz steklene volne v rolah, namenjen zlasti toplotni in zvočni izolaciji poševnih streh. Različne dimenzije. 

EKSTRUDIRANI POLISTIREN STYRODUR 3035 CN

Styrodur 3035 CN so toplotno izolacijske, vodoodbojne plošče velikega formata z ravno površino in obliko robu pero-utor. Zaradi velikosti in natančnega stikanje brez toplotnih mostov so optimalne za izvedbo toplotne izolacije vidnih stropov dvoran, hlevov ipd.

MINERALNA STEKLENA VOLNA URSA SF 34

Toplotna in zvočna izolacija iz steklene volne za poševne strehe, montažne lesene stene in druge konstrukcije. 3500 x 1200 x 160 mm

KAMENA VOLNA V PLOŠČAH KNAUF INSULATION TERMOTOP

Izolacijske plošče Termotop so plošče visoke gostote iz kamene volne, ki so namenjene vgradnji v poševne strehe, in sicer direktno na zunanjo stran špirovcev.

 

Iščete krovca za izvedbo vaše strehe?

 

Pomagajte si z našim iskalnikom TOP krovec. Za vas smo izbrali zanesljive in preverjene mojstre.

 

Iskalnik TOP krovec 

 

 

Veselimo se vašega obiska

 

Oglasite se pri nas - svetovali vam bomo pri izbiri materialov, pomagali poiskati prave izdelke ter priporočili odlične in preverjene izvajalce.

 

Izbor izdelkov si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu Topdom:

 

Strešna izolacija

 

 

Vprašajte nas